Designer pilleæske præsenteret på Health & Rehab

Dansk produceret designer pilleæske bliver vist frem for første gang på ‘Health & Rehab Scandinavia 2018’.

Virksomheden byHALL ApS fremviser helt nye udgaver af den dansk producerede designerpilleæske ’24/7 MEDICASE’ på Health & Rehab Scandinavia-messen i Bella Centret den 15.-17. maj.Health and Rehab Horizontal

Når Health & Rehab Scandinavia-messen slår dørene op den 15. maj i Bella Centret, så er virksomheden byHALL med for første gang som udstiller.

byHALL har netop færdiggjort udviklingen af en helt ny uge pilleæske, hvor der i designfasen har været lagt vægt på at kombinere et stilrent udseende og en god funktionalitet. Produktet hedder ’24/7 MEDICASE’, og det er både designet og produceret i Danmark.

24/7 MEDICASE er tiltænkt at skulle hjælpe mange af de mennesker, der dagligt tager medicin i form af piller. Pilleæsken kan bruges af både børn, unge og voksne – og teksten på doseringsæskerne kan fås med dansk, tysk eller engelsk skrift.

Lone Hall, der er medejer og grundlægger af byHALL, ser frem til startskuddet på Health & Rehab Scandinavia:

Vi glæder os enormt meget til at vise den helt nye version af vores pilleæske 24/7 MEDICASE frem til de mange besøgende på messen. Denne udgave er faktisk så ny, at messen er absolut første gang, at den bliver præsenteret for offentligheden.

Hun uddyber:

“Vi ved erfaringsmæssigt, at mange forbrugere efterspørger en pilleæske med et stilrent og diskret design, hvor der samtidig er fuldt fokus på funktionaliteten. Vores produkt skal både se godt ud og samtidig hjælpe pilleæskens bruger med at få det daglige og korrekte medicinindtag.”

Lone Hall siger afslutningsvis:

“Det er mit håb og min forventning, at vi i løbet af messen får en masse kvalificeret feedback på den nye udgave af pilleæsken. Temaet for messen er i år ’Aktivt liv – et liv for alle’, og det er en dagsorden som vores produkt i høj grad er knyttet til. 24/7 MEDICASE er et aktivt valg om livsstil der, efter min mening, bidrager til en højere livskvalitet.”

byHALL kan under messen findes på stand C3-015A, hvor der er rig mulighed for at se de nye farvevariationer af virksomhedens pilleæske.

 

Billeder:

Medicase Pill Box DKMedicase pilleæske gaveæskeMedicase Pill Box Collection

Billederne kan opnås i højere opløsning ved at kontakte os direkte.

 

Fakta om byHALL:

byHALL udvikler og producerer funktionelle pilleæsker med et moderne dansk design. Virksomheden blev i år 2009 etableret af Køge-ægteparret Lone Hall og Henrik Friis Farsøe, der efter et eget hjertetilfælde blev inspireret til at fremstille pilleæsken 24/7 MEDICASE. Læs mere på www.byhall.dk .

 

Kontaktoplysninger:

Lone Hall eller Henrik Friis, ejere og grundlæggere af byHALL ApS. +45 5150 0007 / mail@byhall.com / www.byhall.dk

Indkøbskurv