byHALL sælger pilleæsker til både Manhatten og Madrid

Køge-virksomheden byHALL, som ægteparret Lone Hall Farsøe og Henrik Friis Farsøe står bag, sælger dansk design pilleæsker til hele verden via Amazon. Virksomheden blev etableret i kølvandet af, at Henrik blev ramt af et hjertetilfælde, som gjorde det nødvendigt med et dagligt indtag af pillemedicin.

I 2018 satte Køge-virksomheden, byHALL deres nyeste uge-pilleæske til salg på internet giganten Amazons platforme i Tyskland, England, Spanien, Italien og Frankrig.

Det har været en succesfuld vej til at nå kunder i hele verden, og virksomheden forventer, at det bl.a. er igennem Amazon, at det internationale salg skal fortsætte med at vokse.

Det er Køge-ægteparret Lone Hall Farsøe og Henrik Friis Farsøe, der er ejere af firmaet byHALL. Kort fortalt opstod ideen til en design pilleæske efter Henriks eget hjertetilfælde.

Lone Hall Farsøe fortæller:

En pilleæske er et nyttigt hjælpemiddel, hvis du har et dagligt medicin behov. Det er enormt vigtigt, at medicin tages som ordineret i de rette mængder. Vi søgte forgæves efter en diskret pilleæske i trend med tiden. Derefter besluttede vi os for selv at designe og producere vores egen 24/7 MEDICASE pilleæske.

Amazon hjælper med at nå mange kunder, men det kræver en indsats

Det er internettet, der gør det muligt for virksomheden at komme i kontakt med kunder og brugere af deres pilleæske. Det værdsætter ægteparret. Det vigtigste efter at have fået en ide og omsat den til et fysisk produkt, er selve salgsdelen af projektet.

byHALL benytter sig af Amazons “Fulfilment Center” faciliteter. De sørger for ordrebehandling inklusiv levering alle ugens 7 dage til fragtpriser, der ligger under de danske fragtpriser.

Det er imidlertid ikke helt lige til at benytte disse faciliteter. Det kræver bl.a. momsregistrering og løbende afregning i de lande, hvor byHALL har lagre hos Amazon. Den del står ægteparret selv for, samt udarbejdelse af produktbeskrivelser, fotos, kundeservice, lagerstyring og forsendelse af varer til Amazons lagre. Det hele sker fra hjemmeadressen i Køge.

Lone Hall Farsøe fortæller:

– Vi er iværksættere som 60+ årige. Det kan stærkt anbefales. Vi lærer hele tiden nye ting og får nye oplevelser. Det er en fin kombination af nyt og brug af vores erfaringer. Det er bestemt ikke altid lige let, så det er vigtigt at have troen på sin ide og produkt. Det er faktisk vores kunders positive tilkendegivelser, der giver os mest tilfredshed.

Billeder:

Fakta om byHALL:

  • byHALL udvikler og producerer pilleæsker med et moderne dansk design.
  • Firmaet er etableret af Køge-ægteparret Lone Hall og Henrik Friis Farsøe.
  • byHALLs produkter fremstilles i Danmark.
  • I løbet af det seneste år har virksomheden solgt pilleæsker til kunder i langt de fleste lande i EU samt i Canada og USA.
  • Pilleæskerne sælges også via byHALLs egen webshop både til privatkunder og forhandlere i Danmark og i udlandet.
  • Læs mere på www.byhall.dk.

Kontakt information:

  • Lone Hall eller Henrik Friis Farsøe, ejere og stiftere af byHALL ApS, +45 5150 0007 / mail@byhall.com / www.byhall.com

PRESS RELEASE IN ERHVERVSjælland

Ovenstående er nævnt i “ERHVERV Sjælland” -artikel torsdag den 10. oktober 2019.

Artiklen findes online i ‘ERHVERV Sjælland’: https://www.e-pages.dk/erhvervsjaelland/369/ på side 38: ‘ERHVERV Sjælland’ udgives sammen med de større sjællandske aviser som Dagbladet, Sjællandske og NordvestNyt samt i en række ugeaviser.

Indkøbskurv