Pilleæske og doseringsæske specifikationer for 24/7 Medicase

24/7 Medicase pilleæsken har 7 doseringsbokse – en til hver af ugens dage. Doseringsæskerne er opdelt i 4 faste rum for at give mulighed for op til 4 doseringer per dag. Retningslinjer for sortering af piller i vores pillbox findes her: Pillesortering i pilleæske.

Medicase Pilleæske Produktvisning

Design af pilleæsken

Pilleæsken har et stilrent, diskret og nutidigt design, der passer ind alle steder uden at signalere „medicinbeholder“. Alle dispensere og deres rum kan straks ses med låget åbent for at kontrollere, at piller er taget som planlagt. Læs mere om designet her.

Pilleæske og doseringsæske materialer

Pilleboksens bund og låg er fremstillet i ABS-plast. Doseringsæskerne er fremstillet i transparent plast (PC). Bundens overflade er blank, mens låget har struktur.
Pilleæsken og doseringsæskerne i plastik er nemme at rengøre i sulfovand. Begge dele kan vaskes i opvaskemaskine.

Pilleæske farver

Billeder af alle pilleæske farvekombinationer er tilgængelige i vores shop .

24/7 Medicase dimensioner

Mål på Medicase pilleæske

Det er meget individuelt, hvor lille eller stort vores medicinbehov er. Når vi vælger pilleæske, skal dens størrelse naturligvis passe til mængden af den medicin, som doseringsæskerne skal kunne rumme.

Det er også meget forskelligt, hvordan vi fylder pilleæsken. Tages medicinen f.eks. 4 gange dagligt, så kan 24/7 Medicase æsken samlet set rumme piller til en uge. En doseringsæske til en dag.Pilledispenser med piller

Tages medicinen f.eks. 2 gange dagligt, så kan 24/7 Medicase æsken samlet set rumme piller til 2 uger. En doseringsæske kan da bruges til 2 dage.

Vi betegner 24/7 Medicase som en ”lille til medium størrelse” pilleæske. Til sammenligning findes der på markedet pilleæsker, der er både mindre og større. Vi håber, at fotos og tegninger med mål på 24/7 Medicase vil vejlede om doseringsæskernes mål og indholdsmuligheder.

Du er velkommen til at kontakte os for yderligere vejledning og information.

Pilleæske vægt

Vægten er cirka 275 gram, hvilket også gør pilleæsken ideel til ferie, arbejde osv.

Sprog på doseringsæsker

Pilleæsken leveres med engelsk, tysk og dansk tekst på doseringsæsker (ugedage) og emballageæsken.

Vigtigt

Opbevar piller uden for børns rækkevidde (advarsel trykt på engelsk i bunden af alle doseringsæsker)
Medicin skal tages som ordineret af læge
Hold altid doseringsæskerne rene
Brug af 24/7 Medicase er på eget ansvar

Pilleæske certificeringer

Doseringsæsker er fremstillet i transparent plast, der er i overensstemmelse med US FDA 21 CFR 177.1580 og EU fødevarekontakt 2002/72/EF standarderne.

Registrerede varemærker og designregistrering

24/7 Medicase®, Medicase® og byHALL® er registrerede varemærker tilhørende byHALL ApS. 24/7 Medicase pilleæsken er beskyttet af en designregistrering.

Se pilleæskerne i shoppen.

Indkøbskurv