Designer Pill Box debuterede på Bella Center – Presseomtale

Artikel i “Magasinet Pleje” om byHALL af Lotte Brochmann den 25. maj, 2018.

Artikel i Magasinet Pleje om byHALL

DESIGNERPILLEÆSKE FIK DEBUT I BELLA CENTER

En ny udgave af pilleæsken ’24/7 MEDICASE’ blev vist frem for første gang på Health & Rehab Scandinavia

Tekst og foto: Lotte Brochmann

HJÆLPEMIDLER: Virksomheden byHALL har netop færdiggjort udviklingen af en helt ny pilleæske, hvor der i designfasen har været lagt vægt på at kombinere et stilrent udseende og en god funktionalitet.

Pilleæsken ’24/7 MEDICASE’ har syv doseringsæsker – en til hver af ugens dage. Doseringsæskerne er inddelt i fire rum, hvilket giver mulighed for op til fire doseringer pr. dag. Med åbent låg på pilleæsken kan alle doseringsæsker og rum ses, og dermed kan man umiddelbart tjekke, at piller er taget som forventet.

Den nye udgave ’24/7 MEDICASE’ blev vist frem for allerførste gang på Health & Rehab Scandinavia 2018.

– Vi ved erfaringsmæssigt, at der er mange, som efterspørger en pilleæske med et stilrent og diskret design, hvor der samtidig er fuldt fokus på funktionaliteten. Vores produkt skal både se godt ud og samtidig hjælpe pilleæskens bruger med at få det daglige og korrekte medicinindtag, fortæller Lone Hall fra byHALL.

– Heldigvis er vi nået til et tidspunkt, hvor det ikke længere er tabubelagt at have brug for hjælpemidler hverken i form af pilleæsker eller mange andre ting, og jeg tror, det bliver mere og mere dyrebart for os, at de ting vi omgiver os med, og bruger i vores daglige liv, også har et godt design, siger hun

Det var første gang, byHALL var med som udstiller på Health & Rehab Scandinavia.

– Vi kommer i kontakt med mange brugere og fagfolk her på messen, og den meget positive modtagelse af vores 24/7 MEDICASE er helt overvældende. Vi får god feedback, som vi også kan bruge i videreudviklingen af vores pilleæske. Vi er blandt andet blevet opfordret af ansatte i hjemmeplejen og brugere af større medicindoser til at producere 24/7 MEDICASE i en stor udgave i samme design og i de samme moderne farver, fortæller hun.

– Vi har her på messen allerede fået danske forhandlere og er kommet i dialog med flere udenlandske forhandlere, så vi kan komme bredere ud til brugerne, tilføjer Henrik Friis Farsøe, der sammen med Lone Hall er medejer og grundlægger af virksomheden byHALL.

Indkøbskurv