Ny pilleæske i salg nu

Vi er glade for at kunne præsentere vores pilleæske i et nyt design. 24/7 MEDICASE er udviklet og designet ud fra vores kunders og vores egne erfaringer, som brugere af pillæsker. Disse kriterier og designideer var oplægget til et inspirerende samarbejde med industriel designer Rasmus Thygesen.

Ny grå hvid pilleæske

Produktudvikling af pilleæsken

Selve produktudviklingsfasen var både interessant og spændende. En pilleæske er et meget komplekst produkt. Der er mange hensyn at tage i betragtning ikke mindst til funktionaliteten. Vi brugte derfor den nyeste teknologi, 3D print. Denne løsning er tidsbesparende og giver mulighed for justeringer inden fremstilling af støbeforme.

Som materiale har vi valgt genanvendeligt plast, der er hygiejnisk og let at rengøre. Samtidig er plast et stærkt og holdbart materiale, der senere kan genbruges til nytænkte genanvendelses produkter.

Foruden design og funktionalitet har vi altid fokus på kvalitet i vores produkter. Vi har derfor produktion af både emballage og vores nye 24/7 MEDICASE i Danmark.

24/7 MEDICASE – Et livsstilsprodukt

byHALL modtager med stor glæde mange henvendelser og positive tilkendegivelser fra kunder, der søger diskrete og nutidige pilleæsker. Vi håber, at 24/7 MEDICASE vil være et attraktivt, moderne livsstilsprodukt, der vil have en positiv indvirkning på brugernes hverdag.

Indkøbskurv