MEDICASE pilleæske – Årets Nyhed

På Health and Rehab Scandinavia 2018 messen i BellaCentret i maj var 24/7 MEDICASE med blandt produkterne i udstillingen News of the year 2018.

Medicase Pilleæske udstillet på årets nyheder

PRÆSENTATIONSTEKST PÅ UDSTILLINGEN

24/7 MEDICASE byHALL er en unik nutidig pilleæske. Udviklet med fokus på dansk stilrent design, god og enkel funktionalitet, samt med et udvalg af de nye nordiske trendfarver. Resultatet er en uge pilleæske med et meget diskret og moderne udtryk. Netop ”diskretion” i pilleæsken som hverdagsbrugsting er efterspurgt og værdsat af mange brugere. 24/7 MEDICASE er et aktivt tilvalg af dansk funktionelt design i et hjælpemiddelprodukt, som vi ønsker vil give brugeren positivitet i hverdagen.

ET VIGTIGT HJÆLPEMIDDEL

24/7 MEDICASE er et universelt produkt til gavn og glæde for såvel børn, unge og voksne. Ugepilleæsken hjælper med at sikre det daglige og korrekte indtag af medicin i pilleform, så brugeren opnår sikkerhed for den optimale effekt af medicinen. 24/7 MEDICASE giver ved sit enkle design et godt overblik og god funktionalitet. Pilleæsken er nem at anvende af brugeren selv eller af en hjælper. byHALLs pilleæske er et personligt produkt, som kan købes med eget farve- og sprogvalg.

FRA IDE TIL PRODUKT

Vi har efter et eget hjertetilfælde udviklet pilleæsken i samarbejde med industriel designer Rasmus Thygesen. en grundig udviklingsproces er der indarbejdet kvalitet i alle pilleæskens enkelte funktioner gennem et sammenhængende nutidigt design. 24/7 MEDICASE er produceret i slidstærkt, hygiejnisk plast og alle dele er nemme at rengøre. Materialet er let og vores diskrete pilleæske er til brug både i og uden for hjemmet. 24/7 MEDICASE leveres i en gaveæske og er velegnet i gavesegmentet.

MADE IN DENMARK

Vi er stolte af, at vores kvalitetspilleæske er udviklet og produceres i samarbejde med danske virksomheder. MV PLAST ApS i Randers har været en vigtig samarbejdspartner i produktionsudviklingsfasen og står nu for den endelige produktion, pakning mm. 24/7 MEDICASE leveres i en flot gaveæske, som produceres af Lanng’s Emballage A/S.

BC News Banner

Indkøbskurv