Husk dine piller

En ugepilleæske har et primært formål, nemlig at sikre den rigtige dosis medicin på det rigtige tidspunkt. Det hjælper dig med at huske dine piller, så du opnår den ønskede og største effekt af medicinen. Det kan have skadelige virkninger eller udeblivende effekt, hvis medicinen tages i forkerte mængder eller helt glemmes.

Ved brug direkte fra pilleglas og andre emballager kan der opstå tvivl om både mængde og tidspunkt. Vi anbefaler derfor, at 24/7 MEDICASE benyttes. Doseringsæskerne vil vise, om medicinen er taget som planlagt.

Husk dine piller med app

Det er et globalt problem at huske medicin til tiden

Det er et globalt problem med store konsekvenser, at medicin ikke bliver taget som ordineret. Netop dette emne og tilhørende vejlledninger er belyst i mange artikler på nettet, bl.a. pharmacytimes, wikihow and psychcentral. Selvom et dagligt medicinindtag er meget individuelt og kan være både en, to eller flere gange i døgnet, så er vigtigheden i at huske medicinen fælles på tværs af landegrænser.

Problemets omfang har ført til udviklingen af forskellige smartphone-apps. De sender f.eks. beskeder til brugeren, når det er tid til at tage medicin. Disse apps kan downloades fra Google App Store og iTunes. Kombinationen af en ugentlig pilleæske og en medicin huske app er en god måde at sørge for at reducere bekymringer i forbindelse med at glemme at tage medicin på det rigtige tidspunkt.

Robotteknologi er i disse år banebrydende. Fremtiden afprøves derfor allerede nu med medicinrobotter, der opstilles i særligt udfordrede brugeres hjem og på plejehjem. Forhåndspakkede medicinposer lægges i disse og programmeres til den enkeltes behov og tidspunkter. Denne teknologi er endnu i opstartsfasen, men vil blive en god hjælp for plejepersonale og brugere, der har behov for ekstra omsorg.

24/7 Medicase hjælper dig med at huske din medicin

For den almindelige medicinbruger er den mobile pilleæske, som 24/7 MEDICASE, den mest økonomiske og letteste løsning. Pilleæsken med grundlæggende principper som funktionalitet, sikker opbevaring og synlighed er nem at bruge. Når disse principper videreudvikles og optimeres, er pilleæsken fortsat relevant.

24/7 MEDICASE er udviklet med fokus på god funktionalitet og brugervenlighed kombineret med et holdbart, minimalistisk og æstetisk design. Medicinen er hygiejnisk og sikkert opbevaret, uanset om pilleæsken er i hjemmet eller med på job, rejser eller andet.

Pilleæsken er tidsbesparende og giver ro i sindet. Det er synligt og tydeligt, om medicinen er taget korrekt. Det hjælper dig med at huske dine piller. 24/7 MEDICASE er designet både til nutiden og fremtiden. Et aktiv valg for et bedre helbred og harmoni i hverdagen.

Indkøbskurv