Covid 19

Netop i denne tid kæmper mennesker i hele verden mod Coronavirus (Covid 19). Vi lever alle på nye betingelser og vores liv er pludselig helt forandret. Nye lande ”lukker ned” og andre lande åbner forsøgsvis igen.

For det enkelte menneske betyder det en ny hverdag. Må vi gå ud, gå på arbejde, mødes med venner og familie, deltage i begravelser og bryllupper og tør vi gå ud og handle og leve livet uden for vores hjem??

Covid 19

Vi må, uanset nationalitet og hvor i verden vi bor, selv vurdere, hvordan vi bedst beskytter os selv mod coronasmitte. Har vi alvorlig sygdom i forvejen eller en høj alder er det endnu vigtigere at tage sine forbehold, men kun i fællesskab kan vi holde virussen på afstand indtil en vaccine er tilgængelig på verdensplan.

Heldigvis er der fremskridt i udviklingen af medicin til behandling og heldigvis er virussen i flere lande på retur, selvom der hele tiden opstår nye smittekæder, der fører til tilbageskridt og nedlukninger.

Mange mennesker må på grund af nedsat immunforsvar forblive hjemme. I denne svære og derfor ofte ensomme tid sender jeg jer alle mine bedste tanker og ønsker for, at vi snart igen kan komme videre med livet.

I de svære tider lærer vi ofte at prioritere og værdsætte helt andre aspekter i vores tilværelse. Det er pludselig de helt nære ting, som får den største betydning. Vigtigst af alt er dog vores helbred på både krop og sjæl. eg ønsker derfor alle forhandlere, kunder og brugere af vores pilleæske et ekstra godt helbred og udholdenhed, til virussen er nedkæmpet.

Med venlig hilsen,
Lone Hall
Indkøbskurv