Pilleæske størrelse

Vi er mange, der dagligt tager medicin. Derved er vi fælles om fordelene ved brug af en pilleæske, både med hensyn til opbevaring af medicinen og til at huske at indtage den i rette doser, på rette tidspunkter.

Det er meget individuelt, hvor lille eller stort vores medicinbehov er. Når vi vælger pilleæske, skal dens størrelse naturligvis passe til mængden af den medicin, som doseringsæskerne skal kunne rumme.

Det er også meget forskelligt, hvordan vi fylder pilleæsken. Tages medicinen f.eks. 4 gange dagligt, så kan 24/7 MEDICASE æsken samlet set rumme piller til en uge. En doseringsæske til en dag.

Tages medicinen f.eks. 2 gange dagligt, så kan 24/7 MEDICASE æsken samlet set rumme piller til 2 uger. En doseringsæske kan da bruges til 2 dage.

Vi betegner 24/7 MEDICASE som en ”lille til medium størrelse” pilleæske. Til sammenligning findes der på markedet pilleæsker, der er både mindre og større. Vi håber, at fotos og tegninger med mål på 24/7 MEDICASE vil vejlede om doseringsæskernes mål og indholdsmuligheder.

 

Se mere i ” Produktbeskrivelsen”.  Kontakt os gerne for yderligere vejledning og information.

}