NY PILLEÆSKE TIL SALG NU

Vi er glade for at præsentere vores nydesignede pilleæske. 24/7 MEDICASE er udviklet og designet ud fra vores kunders og egne erfaringer, som brugere af pilleæsker. Disse kriterier og designideer var oplægget til et inspirerende resultatgivende samarbejde med industriel designer Rasmus Thygesen.

Ny 24/7 MEDICASE Pilleæske

Produktudvikling af pilleæsken

Selve produktudviklingsfasen var både interessant og spændende. En pilleæske er et meget komplekst produkt. Der er mange hensyn at tage i betragtning ikke mindst til funktionaliteten. Vi brugte derfor den nyeste teknologi, 3D print. Denne løsning er tidsbesparende og giver mulighed for justeringer før fremstilling af støbeformene.

Vi har som materiale valgt genanvendeligt plast, der er hygiejnisk og let at rengøre. Samtidig er plast et stærkt og holdbart materiale, der senere kan genbruges til nytænkte genanvendelses produkter.

Foruden design og funktionalitet har vi altid fokus på kvalitet i vores produkter. Vi har derfor produktion af både emballage og vores nye 24/7 MEDICASE i Danmark.

24/7 MEDICASE - Et livsstilsprodukt

byHALL modtager med stor glæde mange henvendelser og positive tilkendegivelser fra kunder, der søger diskrete og nutidige pilleæsker. Vi håber, at 24/7 MEDICASE vil være et attraktivt, moderne livsstilsprodukt, som vil give positivitet i hverdagen for brugerne.

}