SOLID OG HOLDBAR PILLEÆSKE I PLAST

Medicase RecyclingPlast er et godt, praktisk materiale og helt uundværligt inden for sundhedssektoren, herunder hjælpemidler som pilleæsker.

Der findes mange plasttyper med forskellige egenskaber. Vi har til 24/7 MEDICASE valgt velegnede plasttyper, der gør æskens dele både ekstra solide og holdbare til brug over en længere periode. Derudover er plastikmaterialet meget hygiejnisk og let at rengøre.

I Danmark og mange andre lande er der i disse år ekstra stor fokus på plastens mange genanvendelses muligheder. Dermed er interessen og produktionen af både nyttige og kreative produkter produceret af genbrugsplast stigende. Resultaterne er til fordel for både klimaet og os forbrugere. 24/7 MEDICASE pilleæsken indgår i denne cyklus, da æskerne kan granuleres og genanvendes til nye produkter.

Når plast indgår i hverdagsprodukter, sætter vi selv stor pris på, at de kvalitetsmæssigt holder til et dagligt brug igennem lang tid. Samt at det er muligt at genanvende plasten, når produktets levetid er forbi. Det giver en god balance mellem forbrug og glæde ved det enkelte produkt både nu og i fremtiden.

Vi ønsker med vores kvalitets pilleæske derfor at tilbyde et langtidsholdbart solidt produkt, der kan bruges dagligt til gavn for den enkelte bruger. Derefter kan materialet indgå i nye sammenhænge til gavn for os alle, hvor kun fantasien sætter grænser.