PILLEÆSKE – DANSK DESIGN – 24/7 MEDICASE

24/7 Medicase er en uge pilleæske i et stilrent dansk design, som fremstilles i Danmark. Designet sikrer forsvarlig pilleopbevaring, den rette dosis medicin samt overblik. byHALL’s pilleæske til 7 dage er let og diskret, hvilket muliggør brug både ude og hjemme.

Pilleæsken består, foruden de transparante doseringsæsker, af en æske med en blank bund og et låg med struktur. Samspillet mellem det blanke og det matte er både harmonisk og elegant.

 

Pilleæske og doseringsæsker

Pilleæsker og gaveaeske

 

24/7 MEDICASE PILLEÆSKEN – ET AKTIVT VALG AF POSITIV LIVSSTIL

På verdensplan tager millioner af mennesker dagligt medicin. 24/7 Medicase er universel med engelsk, tysk eller dansk tekstvalg. Vores pilleæske leveres i en gaveæske og er perfekt til den personlige gave. byHALLs pilleæsker er et aktivt valg af livsstil, der giver positivitet og kvalitet i hverdagen.

Pilleæske til 7 dage

 

INSPIRATION FRA DEN NORDISKE NATUR

I Danmark lever vi med, af og i naturen, hvilket blandt andet kommer til udtryk i vores nordiske madkøkken, i kunsten og i vores boligdesign. Naturen både inspirerer og helbreder, når vi færdes i den. I Norden er der store kontraster mellem årstidernes vintermørke og de lange lyse sommernætter. Derfor spiller “lyset” en stor rolle i vores liv og for vores helbred. Vi har med inspiration fra den nordiske natur valgt farver, former og kontraster til pilleæsken.

 

PILLEÆSKE – DEN PERSONLIGE GAVE

Vil du glæde dig selv eller en, som du holder af, så er 24/7 Medicase den perfekte gave.

Den leveres i en gaveæske og er klar som gave til enhver lejlighed. Gør hverdagen positiv med en 24/7 Medicase pilleæske – den personlige gave.
Læs mere

 

SOLID OG HOLDBAR PILLEÆSKE I PLAST

Vi ønsker med vores kvalitets pilleæske at tilbyde et langtidsholdbart solidt produkt, der kan bruges dagligt til gavn for den enkelte bruger.

Plast er et godt, praktisk materiale og helt uundværligt inden for sundhedssektoren, herunder hjælpemidler som pilleæsker.

Vi har valgt velegnede plasttyper, der gør æskens dele både ekstra solide og holdbare til brug over en længere periode. Derudover er plastikmaterialet meget hygiejnisk og let at rengøre.

Det er muligt at genanvende plasten, når produktets levetid er forbi. Det giver en god balance mellem forbrug og glæde ved det enkelte produkt både nu og i fremtiden.

I Danmark og mange andre lande er der i disse år ekstra stor fokus på plastens mange genanvendelses muligheder. Dermed er interessen og produktionen af både nyttige og kreative produkter produceret af genbrugsplast stigende. Resultaterne er til fordel for både klimaet og os forbrugere. Vores pilleæske indgår i denne cyklus, da æskerne kan granuleres og genanvendes til nye produkter.

 

24/7 Medicase Pilleæske Video

 

IDE TIL BØRN OG UNGE MED MEDICINBEHOV

Hvid grå pilleæske dekoration

Ligesom voksne er der mange børn og unge, som dagligt har brug for medicin. Det er naturligvis en voksen, der har ansvaret for at barnet/den unge får sin medicin, men pilleæsken kan jo godt være barnets/ den unges egen. Vores pilleæske er tilegnet alle brugergrupper og er derfor designet til let at kunne ændre æskens diskrete udseende. Bring legen ind i brugen af pilleæsken og gør hverdagen sjovere for vores “yngste brugere”.
Læs mere

Sortering af piller i pilleæske

Pillepakker og pilleæske

Det er tidsbesparende at bruge en pilleæske og det giver også god sikkerhed for, at piller tages som foreskrevet.
Læs hele beskrivelsen

SÅDAN HUSKES PILLERNE

Husk pillerne

Den ønskede og største effekt af medicin opnås med den rigtige dosis medicin på det rigtige tidspunkt. Vi anbefaler anvendelse af 24/7 Medicase. De gennemsigtige doseringsæsker vil vise, om medicinen tages som planlagt
Læs hele beskrivelsen

Blog

Pilleæske sort f2

I vores blog kan du finde nyheder, fakta og pressemedelelser.
Se bloggen

Indkøbskurv